ÚLTIMES NOTÍCIES

El cap de setmana del 20 i 21 de setembre , alguns Carallots vam viure una nova aventura : sortida de cap de setmana a Can Mas (Torrelles de Llobregat).

Dissabte tarda, tot just havent dinat, 40 carallots vam quedar per marxar plegats cap a Torrelles. La canalla estava eufòrica i amb ganes de gaudir d’aquesta nova experiència, compartir un cap de setmana carallot amb els seus companys.

Un cop vam arribar a la casa, vam instal·lar-nos a les habitacions, i vam fer una “inspecció” de la casa i dels seus racons. Tot seguit, vam començar diferents tallers : el taller de bijuteria i el taller de maquillatge on adults i infants vam compartir una bona estona d’oci i lleure.Després de sopar vam organitzar un joc de nit, un joc misteriós: uns castellers s’havien perdut per la muntanya i només es podien comunicar amb nosaltres mitjançant un xiulet. En el silenci de la nit es sentien crits, rialles,...i de tant en tant el so d’un xiulet!!! Un cop retrobats els castellers vam preparar-nos per fer un gran joc de pistes : els 2 grups ja estaven preparats amb lots , frontals, i... som-hi tothom en busca de les pistes pels voltants de Can Mas. Un cop acabada la recerca vam classificar les proves que tenien un únic eix, la SEGURETAT A LES PINYES!!!

Ufff!!! Quin dia més intens, així que tothom cap a dormir, que l'endemà també ens tenia sorpreses preparades i més activitats. Però als més grandets, encara els va quedar alguna energia per allargar la nit...

Diumenge al matí i després d'un bon esmorzar, vam fer una petita excursioneta a les Penyes de Can Riera, on vam poder gaudir de la natura tot grimpant per rocalla. A la tornada ens esperava el nostre fisio amb una classe teòrico- pràctica sobre com fer unes pinyes ben segures. On vam aprendre posicions i consells que de ben segur els durem a la pràctica!

Després de dinar, la canalla ens vam fer un pilar de nens i nenes i un pilar caminat organitzat per ells mateixos , la qual cosa ens va sobtar i vam poder comprovar que tenim una bona cantera.

I amb aquestes bones vibracions és com vam acabar la nostra curta però intensa estada a Can Mas. Unes colònies que van servir per fer pinya, fer colla i per passar-ho molt bé!! L'any que ve, més i millor!

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Diumenge 27 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes