ÚLTIMES NOTÍCIES

Fantàstic, emocionant, meravellós, fabulós, il·lusionant, commovedor, impressionant, sorprenent, fenomenal, prodigiós, extraordinari,... tot això és el que hem viscut avui els Carallots en el nostre primer aniversari, completant la millor actuació de la nostra petita història.

La colla s'ha concentrat a les 11 hores al local d'assaig de l'Ateneu, per veure un vídeo-resum d'aquest any, i motivar-nos per encarar l'aniversari amb una xerrada del Cap de colla, de la que destaquem la frase: No és més gran aquell qui mai s’equivoca, sinó aquell que no es dóna per vençut!

Es respirava a l'ambient que avui seria un gran dia; les cares dels carallots i les carallotes transmetien il·lusió i ganes de donar-ho tot. Ens hem dirigit a la plaça de la Vila, acompanyats de les colles convidades els Castellers de Les Roquetes i els Castellers de Badalona. A la plaça els Bastoners de Pallejà i els Bastoners de l'Escola Mare de Déu del Rocío han obert l'aniversari amb unes actuacions de ball de bastons.

Tot seguit, les 3 colles hem entrat a la plaça amb un pilar caminat cadascuna. Una entrada emocionant a la nostra plaça.

La primera ronda, els Carallots hem portat a plaça el 4 de 7 tant desitjat. Les gralles han començat a sonar, els timbals a repicar i els pisos a pujar. Amb seguretat i poc a poc, el castell ha començat a guanyar altura i tant el tronc, com la pinya l'ha treballat molt. Quan l'enxaneta ha coronat el castell, l'alegria s'ha desbordat a la plaça i l'emoció s'ha traslladat a la pinya i al tronc, que han continuat treballant amb l'emoció continguda. 4 de 7 descarregat, el nostre primer castell de 7!! Les abraçades, les llàgrimes d'emoció, l'alegria s'han apoderat de la colla, una experiència de pell de gallina...

 

 

Posteriorment els Micacos, Castellers de Badalona, han descarregat un segur 4 de 6 amb agulla i els Castellers de Roquetes han tancat la ronda amb un bon 4 de 6.

La segona ronda ha començat amb una clavadíssima torre de 6, la quarta de la nostra història i la tercera de la temporada. Tant segura que ens hem permès descarregar-la amb figuereta inclosa.

En aquesta ronda els Castellers de Badalona, han fet un intent descarregat de 3 de 7 i a la ronda de repetició han descarregat una molt bona torre de 6. Els Castellers de Les Roquetes per la seva banda han completat el 3 de 6, després d'un intent descarregat.

L'última ronda els Carallots, volíem finalitzar la jornada perfecte amb un 3 de 6 amb agulla, però el primer intent no tenia bones mides i s'ha hagut de desmuntar. Però a la ronda de repetició hem descarregat aquest 3 de 6 amb agulla preciós.

La ronda ha finalitzat amb molt bon 3 de 7 dels Castellers de Badalona i un molt treballat 3 de 6 amb agulla per part dels Castellers de Les Roquetes.

Hem encarat els pilars de despedida amb un altre objectiu el vano de 5. I l'hem descarregat, un vano amb d'una gran bellesa, el nostre primer vano de 5.

 

Aquesta gran diada no hagués estat possible sense l'ajuda a les pinyes dels Castellers de Badalona i els Castellers de Les Roquetes, moltes felicitats!

En resum, un dia que recordarem, perquè hem fet història, i l'haurem de seguir escribint perquè som molt grans Carallots! Amunt els Carallots i Visca els Carallots.

 

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 

PROPERES ACTUACIONS 2018

Diumenge 11 de Març: Actuació a Banyoles. Aniversari dels Esperxats de l’Estany. Esperxats de l'Estany, Carallots i Castellers de Figueres.
Diumenge 18 de Març: Actuació a Barcelona. Santa Madrona. Castellers del Poble Sec, Carallots, Castellers de Vila de Gràcia.
Diumenge 25 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Bateig de l’Adroc. Adroc, Castellers d'Esplugues, Carallots.

Dissabte 28 d'Abril: Actuació a la plaça de l'ajuntament de les Corts, de Barcelona, a les 18 hores, amb Castellers de Barcelona i Matossers.
Diumenge 22 d’Abril: Actuació al Prat. Diada de Sant Jordi. Castellers del Prat, Matossers, Carallots.

Cap de Setmana 5-6 de Maig: Actuació a àrea de Beasáin/Murguía.

Cap de Setmana 12-13 de Maig: Actuació a Montmeló. Manyacs de Parets, Castellers de Montcada i Castellers del Prat

Diumenge 20 de Maig: Actuació a Castellfollit de la Roca. Festa de la Germandat. Xerrics d'Olot, Carallots, Vailets de l’Empordà.
Diumenge 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 5è Aniversari. Carallots, Castellers d'Esparreguera, Minyons de l’Arboç, Castellers de Caldes de Montbui.

Diumenge 10 de Juny: Actuació a Olesa de Montserrat. Festa Major. Castellers d'Esparreguera, Carallots.
Diumenge 17 de Juny: Actuació a Cerdanyola del Vallès. Castellers de Cerdanyola, Carallots, Castellers de Castelldefels.
Dissabte 30 de Juny: Actuació al Carmel, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots, Brivalls de Cornudella.

Diumenge 8 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Adroc, Castellers de Cerdanyola, Xerrics d'Olot.
Diumenge 22 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Castellers de Terrassa.

Dimarts 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Carallots, Castellers de Badalona, Minyons de Terrassa.
Dissabte 15 de Setembre: Assaig Obert a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major Can Sàbat.
Diumenge 16 de Setembre: Actuació a l’Arboç. Festa del Local. Minyons de L’Arboç, Carallots.
Diumenge 30 de Setembre: Concurset a Torredembarra. Concurs de Castells.

Divendres 12 d’Octubre: Actuació a Miravet. Festa Major de Tardor. Carallots, Castellers de Tortosa.
Diumenge 21 d’Octubre: Actuació a Castelldefels. Festes de Tardor. Castellers de Castelldefels, Carallots, Castellers del Prat.

Diumenge 11 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Prat, Castellers de Castelldefels.
Diumenge 18 de Novembre: Actuació a Gavà. Trobada de Colles del Baix Llobregat.

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes