ÚLTIMES NOTÍCIES

Fantàstic, emocionant, meravellós, fabulós, il·lusionant, commovedor, impressionant, sorprenent, fenomenal, prodigiós, extraordinari,... tot això és el que hem viscut avui els Carallots en el nostre primer aniversari, completant la millor actuació de la nostra petita història.

La colla s'ha concentrat a les 11 hores al local d'assaig de l'Ateneu, per veure un vídeo-resum d'aquest any, i motivar-nos per encarar l'aniversari amb una xerrada del Cap de colla, de la que destaquem la frase: No és més gran aquell qui mai s’equivoca, sinó aquell que no es dóna per vençut!

Es respirava a l'ambient que avui seria un gran dia; les cares dels carallots i les carallotes transmetien il·lusió i ganes de donar-ho tot. Ens hem dirigit a la plaça de la Vila, acompanyats de les colles convidades els Castellers de Les Roquetes i els Castellers de Badalona. A la plaça els Bastoners de Pallejà i els Bastoners de l'Escola Mare de Déu del Rocío han obert l'aniversari amb unes actuacions de ball de bastons.

Tot seguit, les 3 colles hem entrat a la plaça amb un pilar caminat cadascuna. Una entrada emocionant a la nostra plaça.

La primera ronda, els Carallots hem portat a plaça el 4 de 7 tant desitjat. Les gralles han començat a sonar, els timbals a repicar i els pisos a pujar. Amb seguretat i poc a poc, el castell ha començat a guanyar altura i tant el tronc, com la pinya l'ha treballat molt. Quan l'enxaneta ha coronat el castell, l'alegria s'ha desbordat a la plaça i l'emoció s'ha traslladat a la pinya i al tronc, que han continuat treballant amb l'emoció continguda. 4 de 7 descarregat, el nostre primer castell de 7!! Les abraçades, les llàgrimes d'emoció, l'alegria s'han apoderat de la colla, una experiència de pell de gallina...

 

 

Posteriorment els Micacos, Castellers de Badalona, han descarregat un segur 4 de 6 amb agulla i els Castellers de Roquetes han tancat la ronda amb un bon 4 de 6.

La segona ronda ha començat amb una clavadíssima torre de 6, la quarta de la nostra història i la tercera de la temporada. Tant segura que ens hem permès descarregar-la amb figuereta inclosa.

En aquesta ronda els Castellers de Badalona, han fet un intent descarregat de 3 de 7 i a la ronda de repetició han descarregat una molt bona torre de 6. Els Castellers de Les Roquetes per la seva banda han completat el 3 de 6, després d'un intent descarregat.

L'última ronda els Carallots, volíem finalitzar la jornada perfecte amb un 3 de 6 amb agulla, però el primer intent no tenia bones mides i s'ha hagut de desmuntar. Però a la ronda de repetició hem descarregat aquest 3 de 6 amb agulla preciós.

La ronda ha finalitzat amb molt bon 3 de 7 dels Castellers de Badalona i un molt treballat 3 de 6 amb agulla per part dels Castellers de Les Roquetes.

Hem encarat els pilars de despedida amb un altre objectiu el vano de 5. I l'hem descarregat, un vano amb d'una gran bellesa, el nostre primer vano de 5.

 

Aquesta gran diada no hagués estat possible sense l'ajuda a les pinyes dels Castellers de Badalona i els Castellers de Les Roquetes, moltes felicitats!

En resum, un dia que recordarem, perquè hem fet història, i l'haurem de seguir escribint perquè som molt grans Carallots! Amunt els Carallots i Visca els Carallots.

 

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Dissabte 26 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes