ÚLTIMES NOTÍCIES

Els Carallots i les Carallotes ens disposàvem a viure una jornada de castells estiuencs a davant del mar, a Empuriabrava (Castelló d’Empúries). Vam sortir 2 autocars plens d’il·lusió i amb un sol, que els núvols, mica en mica, anaven tapant

A l’arribada a Empuriabrava els Carallots ens vam dividir, un grup a la platja, a gaudir del que de moment era un fantàstic dia i l’altre grup a Castelló d’Empúries, on els amfitrions els Vailets de l’Empordà ens van preparar una fideuà per agafar forces per l’actuació. Allà compartíem taula amb els Pallagos del Conflent, que amb pocs efectius, no van participar de la diada, però van col·laborar en tot moment amb les pinyes.

Però quan vam acabar de dinar... va començar a ploure, i a ploure i seguia plovent. Es va decidir traslladar l’actuació que s’havia de fer a la Bocana de la platja de d’Empuriabrava, al poliesportiu de Castelló d’Empúries. El canvi d’emplaçament, obligats per la pluja, va deslluir l’actuació, que va començar amb un cert retard, ja que es van haver d’anar a buscar els castellers que estaven a la platja.

La diada la començaren els Vailets de l’Empordà amb un pilar caminat, que a meitat del recorregut, va caure. Els Carallots vam començar amb un pilar de 4, per donar la benvinguda a la diada.

En primera ronda els Vailets de l’Empordà van començar amb un 3 de 7, ben sòlid. Els Carallots vam començar amb un 2 de 6, una estructura segura per la colla.

En segona ronda els Vailets de l’Empordà van fer 2 id4de7, que no els va permetre continuar amb la gamma de 7 que van iniciar. Els Carallots vam voler portar-hi el 3 de 7, que ja vam descarregar feia una setmana a la Diada de Pallejà. En aquesta ocasió, el castell, tot i les seves bones mides, es va fer molt llarg i tot just després de carregar-lo, i quan la canalla es disposava a baixar, es va trencar del tronc, caient tot el castell sobre la pinya. Després de la confusió inicial, i de les contusions ocasionades per la caiguda, alguns castellers van dirigir-se a l’hospital per observació. Aquesta va concloure que les persones afectades tenien contusions.

Aquesta caiguda, va deixar en quadre la colla, ja que a la Diada ja ens vam desplaçar amb menys efectius. Es va decidir no fer tercera ronda per part dels Carallots i després de les atencions als afectats, la diada va continuar amb un 5 de 6 dels Vailets de l’Empordà.

Posteriorment, els Carallots vam despedir la Diada amb un pilar de 4. Els Vailets de l’Empordà realitzaren un pilar de 5 i posteriorment 2 pilars de 4 de comiat.

La colla estava i està abatuda, per tot el que hem viscut, però ens hem de tornar a aixecar i tenim l’escenari perfecte a la Festa Major. Només podem reproduir les paraules del Capde, tenim dret a caure, però tenim l’obligació d’aixecar-nos. Som-hi Carallots! #objectiuFestaMajor

Des d'aquí volem donar una forta abraçada al petit Roger, desitjant-li una ràpida recuperació.

Fotos cortesia de Sheila Hardie, dels Vailets de l'Empordà

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Dissabte 26 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes