ÚLTIMES NOTÍCIES

Festa Major de Sant Vicenç dels Horts de calor, de molta calor, plena d'activitats de cultura popular en la que els Carallots hi hem participat, donant el millor de nosaltres. Una baixada del pilar caminat espectacular, unes matinades sensacionals i una diada castellera èpica.

Dissabte a la tarda, concentració de Carallots i Carallotes a la plaça de la Vila, en un dels actes nous de Festa Major, la baixada del pilar; un pilar caminat amb el que hi havíem dedicat molts hores, que ens ha donat molts maldecaps i que ens ha portat moltes satisfaccions... Tothom col·locat i el pilar es comença a muntar amb el toc de castells, per part dels grallers i timbalers dels Carallots. Quan l'enxaneta corona el pilar, el toc de castells passa a toc d'entrada a la plaça i se sent 1, 2, 3, JA! i comencem a caminar. El ritme és més lent que de costum, però seguim endavant. L'espectació és màxima. Encarem la corba, la temuda corba, però el gir es fa massa aviat i el pilar cau. Llavors se sent: Tots bé? Sí, tots bé! Doncs tornem-hi, tothom amunt! Així que tornem a aixecar el pilar i a caminar, ara amb un ritme més ràpid i amb més confiança. Encarem la corba i superada! L'esgotament es nota a la cara dels carallots, posant en problemes la última corba abans d'encarar la plaça Sant Jordi, però la pinya i el tronc, fan un últim esforç i acabem els 200 metres, aproximadament de pilar caminat, #espectacular!!! L'entrada a la plaça és de #gallinadepiel. Podeu comprovar-ho clicant a la foto...

 

La Festa Major continua i els Carallots la vivim intensament. El diumenge de bon matí, les gralles i els timbals dels grallers de Torrelles de Llobregat i dels Carallots comencen a sonar, impregnant el poble del so de festa. Els trabucaires de Sant Feliu de Llobregat fan ressonar els seus trabucs, anunciant que la festa continua... #sensacional

Els Carallots culminem la participació a la Festa Major de Sant Vicenç amb la Diada castellera, amb moltes expectatives i moltes il·lusions encarades a la tripleta de 7. La diada compta amb la participació dels Margeners de Guissona, amb els que ja hem compartit places i els Castellers de Barcelona, companys/es de places i que venien amb un objectiu, convertir Sant Vicenç dels Horts amb plaça de 9.

La calor i la xafogor és asfixiant... però les colles ens disposem a iniciar la diada, i ho fem amb pilars de 4 caminats per realitzar l'entrada a la plaça, la nostra plaça.

Primera ronda, on els Carallots hi tenim posada la màxima il·lusió, el 4de7 amb agulla. Així que la concentració i el silenci s'apodera de la colla i de la plaça. Comencem a pujar, sona el toc de castells i endavant. El castell té molt bones mides i es mostra segur. L'enxaneta corona l'estructura del 4de7 i l'aixecador es disposa a coronar el pilar. Carregat!!! L'emoció s'escampa a la plaça i més quan s'aconsegueix descarregar-lo, impressionant! Els Carallots continuem fent camí de 7. I això ha estat el començament, la diada continua i els Castellers de Barcelona, porten a plaça un 5de8 majestuós. Són molt grans. Els Margeners de Guissona, completen la ronda amb un 3de7 fantàstic, que ens indica el camí. Clicant a la fotografia, veureu reportatge del programa Quarts de nou, parlant de la Diada.

La segona ronda, la continuem amb el 3de7, que tants problemes ens va portar a Castelló d'Empúries. La pinya està muntada i el tronc comença a pujar, però quan els dosos estan entrant, el castell cau del pom de dalt i fa llenya. Tristos, dolguts, contusionats, cansats, acalorats, ens disposem a continuar la diada, amb els Castellers de Barcelona, amb un castell, per fer de Sant Vicenç plaça de nou. El castell puja bé i àgil, però quan l'enxaneta és a punt de coronar-lo... el castell cau. La caiguda deixa contusionats, i la diada s'atura una estona llarga, que amb la calor que feia, es converteix amb llarguíssima. La diada es reprèn amb els Castellers de Barcelona, coronant un brillant 4de8 amb agulla. La ronda la tanquen els Margeners amb una fantàstica i segura torre de 6.

La tercera ronda, amb poca gent ja a la plaça, ha continuat amb el nostre sisè 4de7 descarregat aquesta temporada. Els Castellers de Barcelona han continuat amb un 3de8 meravellós. Els Margeners de Guissona han renunciat a aquesta 3a ronda per la manca d'efectius, degut a la durada de l'actuació.

Els Castellers de Barcelona han finalitzat la Diada amb un impressionant pilar de 6, els Carallots amb un pilar de 5 i els Margeners amb un pilar de 4.

Una Diada #èpica, com ho han titulat alguns titulars, degut a la calor i la durada. Als Carallots ens ha deixat un sabor agredolç, amb la consecució del 4de7 amb agulla, però amb la decepció de no fer els 3 castells de 7.

Però, tot i així estem molt orgullosos de tothom! És increïble el que hem aconseguit en aquest primer tram de la temporada... som mollt grans!!!!

Ara a descansar, per tornar-hi amb més força al setembre.

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Dissabte 26 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes