ÚLTIMES NOTÍCIES

Hem sortit de Sant Vicenç dels Horts, tres autocars plens de carallots i carallotes carregats d'il·lusions, direcció a La Pobla de Lillet, per participar per segon any consecutiu a la Fira del Bolet i del Boletaire. Ens acompanyen en aquesta actuació castellera en solitari els Bastoners de Pallejà.

El dia ens acompanyava i hem arribat a La Pobla amb ganes de recuperar bones sensacions. L'actuació castellera s'intercalava amb els balls de bastons dels Bastoners de Pallejà, fet que fa que la diada es desenvolupi amb molta agilitat i s'ha fet molt atractiva pel públic.

Després de la primera actuació bastonera, els Carallots hem entrat a la plaça amb 2 pilars de 4 simultanis. En la primera ronda la marea taronja carallota hem començat fer la pinya del 3 de 6. El castell amb bones mides comença a pujar al so d'una nombrosa representació de grallers i timbalers. Es nota quan hi ha forces gralles i timbalers acompanyant els nostres castells. Acotxador col·locat i l'enxaneta ha fet l'aleta d'un castell força parat. El 3 de 6 descarregat en aquesta primera ronda, sota un cel amenaçador però amb prou paciència per respectar la nostra actuació. Seguim combinant castells amb ball de bastons, una gran mostra de la cultura catalana a La Pobla.

La segona ronda l'hem encarat amb un 4 de 6 amb agulla. La pinya estava col·locada i comença a enfilar el castell que es corona amb gran solvència. Gran treball de la pinya, demostrant gran concentració i capacitat de treball.
                                             
Finalment, els Carallots hem portat a la plaça de La Pobla el 4 de 6, un castell amb moltes cares noves que ha completat una molt bona actuació

El temps ens ha continuat respectant i hem continuat l'actuació. Era el moment dels més menuts, un pilar de quatre amb folre, format íntegrament per canalla. Ens encanta aquest castell, un castell que demostra el gran futur de la colla.

Dos pilars de 4 han finalitzat una gran diada castellera i bastonera a La Pobla de Lillet.

Com hem crescut! Fa un any no vam poder completar una actuació completa, amb tot descarregat en solitari, i aquest any hem demostrat maduresa, treball, alegria... una diada que ens ha servit per recuperar sensacions. Menció especial als nostres músics, timbalers i grallers, que avui ho han petat.

Així doncs, ja sabem el camí, esforç, compromís, treball i pinya taronja.

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 

PROPERES ACTUACIONS 2018

Diumenge 11 de Març: Actuació a Banyoles. Aniversari dels Esperxats de l’Estany. Esperxats de l'Estany, Carallots i Castellers de Figueres.
Diumenge 18 de Març: Actuació a Barcelona. Santa Madrona. Castellers del Poble Sec, Carallots, Castellers de Vila de Gràcia.
Diumenge 25 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Bateig de l’Adroc. Adroc, Castellers d'Esplugues, Carallots.

Dissabte 28 d'Abril: Actuació a la plaça de l'ajuntament de les Corts, de Barcelona, a les 18 hores, amb Castellers de Barcelona i Matossers.
Diumenge 22 d’Abril: Actuació al Prat. Diada de Sant Jordi. Castellers del Prat, Matossers, Carallots.

Cap de Setmana 5-6 de Maig: Actuació a àrea de Beasáin/Murguía.

Cap de Setmana 12-13 de Maig: Actuació a Montmeló. Manyacs de Parets, Castellers de Montcada i Castellers del Prat

Diumenge 20 de Maig: Actuació a Castellfollit de la Roca. Festa de la Germandat. Xerrics d'Olot, Carallots, Vailets de l’Empordà.
Diumenge 27 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 5è Aniversari. Carallots, Castellers d'Esparreguera, Minyons de l’Arboç, Castellers de Caldes de Montbui.

Diumenge 10 de Juny: Actuació a Olesa de Montserrat. Festa Major. Castellers d'Esparreguera, Carallots.
Diumenge 17 de Juny: Actuació a Cerdanyola del Vallès. Castellers de Cerdanyola, Carallots, Castellers de Castelldefels.
Dissabte 30 de Juny: Actuació al Carmel, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots, Brivalls de Cornudella.

Diumenge 8 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Adroc, Castellers de Cerdanyola, Xerrics d'Olot.
Diumenge 22 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Castellers de Terrassa.

Dimarts 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Carallots, Castellers de Badalona, Minyons de Terrassa.
Dissabte 15 de Setembre: Assaig Obert a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major Can Sàbat.
Diumenge 16 de Setembre: Actuació a l’Arboç. Festa del Local. Minyons de L’Arboç, Carallots.
Diumenge 30 de Setembre: Concurset a Torredembarra. Concurs de Castells.

Divendres 12 d’Octubre: Actuació a Miravet. Festa Major de Tardor. Carallots, Castellers de Tortosa.
Diumenge 21 d’Octubre: Actuació a Castelldefels. Festes de Tardor. Castellers de Castelldefels, Carallots, Castellers del Prat.

Diumenge 11 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Prat, Castellers de Castelldefels.
Diumenge 18 de Novembre: Actuació a Gavà. Trobada de Colles del Baix Llobregat.

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes