ÚLTIMES NOTÍCIES

Aquest cap de setmana frenètic, començava el divendres amb la participació Carallota als actes a Sant Vicenç per commemorar el Dia Contra el Càncer de Mama. Els Carallots i vam fer 2 pilars, per una banda un pilar de dones (pinya i tronc) i per una altra banda, un pilar molt especial, amb moltes sensacions, res millor que explicar-ho amb les paraules expressades per la Raquel al mur de Carallots:

Ahir va ser emocionant per mi..... primer de tot donar les gràcies a la tècnica per pensar en mi per fer aquest pilar de dones contra el càncer.Tret dels nervis i de la por que sortís bé la veritat és que la sensació va ser única i molt, molt emocionant, per lo que significa, gràcies a tota la colla pel seu recolzament, els seus ànims, els seus petons, les abraçades... al meu baix que en principi era la Patri i finalment va ser el Tomàs, a la Rut i sobretot a la petita Lena que no parava de donar-me ànims i de dir-me lo bé que ho faríem, dels seus petons i de les seves peque abraçades, petita em vas emocionar molt.... El meu pilar va ser per totes... les que lluiten en aquesta dura batalla, per les que hem lluitat,.. i sobre tot.. per les que no han pogut guanyar però per mi són tant guanyadores com jo...Gràcies a tots colla....

 

El cap de setmana ha continuat i ha arribat el diumenge, on hem afrontat una Macrodiada a Gavà, la 2a Diada dels Castellers de Gavà. Una diada que es preveia llarga, amb 5 colles a plaça i amb una calor atípica per ser mes d'octubre. Una cercavila pels carrers de Gavà, ens ha fet calentar motors, uns motors que ens han preparat per encarar una diada que volíem de 7. Un cop a plaça, els pilars de benvinguda, obrien la Diada. La primera ronda la han començat els amfitrions amb un intent de 3de6a. Els Carallots érem els segons i ho volíem fer amb un 4de7. El castell ha anat pujant molt àgil, però estava molt obert i s'ha desmuntat, molt ben defensat per un tronc que ha evitat la caiguda. Posteriorment els Castellers de Castelldefels han fet un 4de6a, els Vailets de Gelida un id4de6 i tancaven la ronda els Castellers de Viladecans amb un intent de 4de6. Precisament la caiguda en aquest castell i les atencions dels contusionats ha fet que l'ambulància marxés i l'actuació es parés. Des de Carallots volem donar una abraçada ben forta als Castellers de Viladecans, esperant una bona recuperació.

L'actuació ha estat aturada 1 hora, i quan s'estava a punt d'anul·lar la diada, ha tornat l'ambulància i s'ha continuat. De totes maneres s'ha acordat que es faria una ronda més per colla i els pilars de comiat. Els Castellers de Gavà han començat la 2a ronda amb una torre de 6, molt ferma, la primera des de la seva reconstitució, molt celebrada a plaça. Els Carallots hem continuat també amb una torre de 6, ben treballada i descarregada amb solvència.

Els Castellers de Castelldefels han descarregat un 5de6 i els Vailets de Gelida han fet un intent de 2de6, que ha caigut abans de coronar l'enxaneta. Aquesta caiguda, ha contusionat a un carallot, el Diego, que ha necessitat que un traumatòleg de l'hospital el cuidés molt bé, per tornar-lo a posar a puesto. Ets molt gran Diego! L'ambulància ha tornat a marxar i l'actuació s'ha donat per finalitzada, sense que els Castellers de Viladecans poguéssin fer el seu castell.

Una diada, rara, rara, rara... on teníem unes expectatives, que no s'han complert, però ens han de fer valorar molt, però molt tot allò que hem fet i que hem de continuar fent.

La tarda de diumenge, ha continuat a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts en l'aniversari de l'Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. Els Carallots hem fet 2 pilars de 4 durant la cloenda de XXXè Aplec Comarcal de Corals de la FCEC, demarcació del Baix Llobregat‬. Els Gegants de Sant Vicenç i el Mamut Venux, també s'han sumat a aquesta celebració. Felicitats Orfeó Vicentí!!

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Dissabte 26 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes