ÚLTIMES NOTÍCIES

Era un dia per somniar, els Carallots entràvem a plaça amb molta ambició, volíem fer la nostra primera tripleta de 7. El repte era ambiciós, però els Carallots assaig rera assaig estem demostrant una gran capacitat de treball. En els pilars de benviguda a plaça, va aparèixer alguna cara nova. A les cares es percebia la il·lusió de poder ser colla de 7.

Per tant, ens disposàvem en primera ronda a encarar el 3de7, un castell que, tot i que l'hem descarregat en una ocasió, se'ns ha resistit en d'altres. Després que els Escaldats ens mostressin el camí, carregant un fantàstic 3de7, nosaltres ens disposàvem a repetir-ho. El castell va anar pujant, però va quedar encallat i es va fer molt llarg. Aquest contratemps, va fer caure el castell, quan li faltava un pas per carregar-se. Posteriorment els Castellers de Cornellà van continuar la ronda, descarregant també el 3de7. El fet de quedar-nos a un pas de coronar el castell, va desencadenar tornar a intentar el 3de7 Carallot, amb alguns canvis, degut a la caiguda del primer intent. El castell, va anar pujant pis a pis, i finalment l'enxaneta el va coronar. L'alegria s'escampava per la pinya que continuava treballant. Però aquesta alegria va quedar truncada amb una caiguda... molt dolorosa, que va deixar molt tocada la colla per la resta de l'actuació. Les assistències sanitàries als castellers que van afectats, va fer aturar l'actuació.

Un cop tractades i ateses les persones afectades, amb sort diversa, la diada es disposava a continuar, amb una segona ronda on els Castellers de Caldes de Montbui van descarregar un 5de6 i els Castellers de Cornellà un 4de7 amb agulla. Els Carallots, vam canviar les previsions i vam descarregar un 4de6.

En la tercera ronda, els Castellers de Caldes de Montbui van fer un intent amb el 4de7, i en la ronda de repetició van descarregar un 4de6. Els Castellers de Cornellà van continuar amb la bona actuació, descarregant un 4de7. Els Carallots vam descarregar un 4de6 amb agulla molt treballat. La diada va acabar amb 2 pilars de 4 dels Carallots i 1 pilar de 5 de Castellers de Caldes de Montbui i dels Castellers de Cornellà.

Una diada agredolça, amb diferents emocions d'alegria, decepció tristesa. I per sobre de tot amb castellers lesionats. Des d'aquí, volem donar una forta abraçada a l'Anira, ETS MOLT GRAN!!! I et desitgem una bona recuperació.

I és en aquests moments, quan ha de sortir el millor de nosaltres, sentint-nos units, sentint-nos Carallots, sentint-nos que formem part d'una gran família. Tenim diades millors i diades pitjors, però ens hem de sentir units per aquest escut que portem tots i totes portem al pit.

"Quan busquem el tresor, ens adonem que el camí és el propi tresor." (Paolo Cohelo). Som molt grans Carallots!!

Instagram Carallots

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2019

 

Diumenge 17 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto. Castellers de Mollet, Manyacs de Parets, Carallots.
Diumenge 31 de Març: Actuació a Montserrat. Jove de l'Hospitalet, Esperxats de l'Estany, Castellers de Tortosa, Carallots.

Dissabte 13 d'Abril: Actuació a Guissona. Aniversari Margeners de Guissona. Margeners de Guissona, Castellers de Berga, Carallots.
Diumenge 28 d’Abril: Actuació a Begues. Aniversari Encantats de Begues. Encantats de Begues, Castellers de les Roquetes, Carallots.

Dissabte 12 de Maig: Actuació a L'Ametlla del Vallès. Fira de Sant Ponç. Castellers de Caldes, Carallots.
Diumenge 19 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. 6è Aniversari. Carallots, Castellers de Poble Sec, Castellers de Mollet, Castellers de Badalona.

Cap de setmana 1-2 de Juny: Actuació a Baó. Identicat. Castellers del Riberal, Castellers de Figueres, Carallots.
Dissabte 8 de Juny: Actuació a l'Arboç. Minyons de l'Arboç, Nens del Vendrell, Bordegassos de Vilanova, Carallots, Colla Vella Xiquets de Valls.
Dissabte 29 de Juny: Actuació a Gavà. Festa Major. Castellers de Gavà, Carallots, Jove de Barcelona.

Diumenge 14 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Castellers de Terrassa, Minyons de l'Arboç.

Dimecres 11 de Setembre: Actuació a Badalona. Diada de Catalunya. Mikakos de Badalona, Xicots de Vilafranca, Carallots.
Diumenge 15 de Setembre: Actuació al Barri d'Horta, Barcelona. Festa Major. Castellers de la Vila de Gràcia, Carallots.
Diumenge 29 de Setembre: Actuació a Cornellà. Festa Major. Castellers de Cornellà, Carallots.

Dissabte 12 d’Octubre: Actuació al Prat. Trobada de Colles del Baix.
Diumenge 20 d’Octubre: Actuació al Maresme. Diada Itinerant. Maduixots de l'Alt Maresme, Carallots.
Diumenge 27 d’Octubre: Actuació a Santpedor. Diada de Castellers de Santpedor. Castellers de Santpedor, Carallots.

Diumenge 10 de Novembre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers del Riberal.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes