ÚLTIMES NOTÍCIES

L'Assemblea de Carallots i Carallotes, celebrada aquest divendres dia 4 d'abril, va decidir entrar a la CCCC, renunciant al nom de Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts i fer-ho amb el nom de Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

 

Ha esta una decisió votada per majoria absoluta, però no s'ha votat lliurement, no hem pogut votar allò que volíem.

 

Els Carallots som una colla de Sant Vicenç dels Horts, de la comarca del Baix Llobregat, una comarca que acull un gran nombre de colles castelleres.

 

Des d'un inici, l'interès dels Carallots ha estat entrar a la CCCC, per què és important tenir una agrupació que representi a totes les colles i que, tal com comenten, treballi prioritàriament en aquells àmbits que depassen les capacitats de cada colla per ella mateixa, i que són, principalment: seguretat i prevenció, comunicació, valors socials del fet casteller, prestigi social i capacitat d'entesa. Per això creiem que és important ser-hi.

 

La CCCC ens va donar la oportunitat i ja ho vam agrair, que elevéssim la decisió de l'entrada com a colla de ple dret a l'Assemblea. Però l'Assemblea de la CCCC, celebrada el dissabte 29 de març, per un estret marge de vots (255 vots a favor, 300 en contra i 235 abstencions), decideix no acceptar la incorporació de la colla a la CCCC, com a Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

 

Aquella decisió va decepcionar a la colla, però també va molestar la no neutralitat de la junta de la CCCC durant l'assemblea. De tal manera que vam indagar altres vies per seguir fent el que volíem, fer castells. Necessitàvem saber quines opcions de futur teníem. Però el que ens hem trobat han estat barreres, ja que no hi ha cap asseguradora que ens ofereixi el servei i com a resultat tindríem dificultats per desenvolupar la nostra activitat.

 

L'Assemblea dels Carallots vam posar per damunt la voluntat de fer castells, renunciant al nom que ens ha identificat fins ara, a nivell oficial. Sabem que el podrem utilitzar a l'escut, als nostres mitjans de comunicació, com a sobrenom. Però hi renunciem a nivell oficial.

 

Els Carallots hem portat aquest castell a plaça, un castell difícil, un castell nou per nosaltres, amb molta pinya, amb un tronc ferm,... El castell va començar a pujar, van començar a tocar les gralles i va seguir pujant. I van venir les primeres dificultats, però la pinya va fer un pas endavant, ens vam donar pit els uns als altres i vam continuar pujant. L'esforç dels Carallots es notava a cada part del tronc, les gralles seguien tocant, la il·lusió es reflectia a la cara de la colla i vam seguir pujant,... acotxador, enxaneta, i sí, el vam carregar! Els Carallots vam guanyar a les places, a nivell social, a nivell econòmic, a nivell cultural, poder ser colla de ple dret. Però a l'hora de descarregar, el castell va començar a tenir dificultats, però la colla va seguir fent un pas endavant per defensar aquest castell, les forces van començar a afluixar, però va sortir el millor de cadascú per intentar-lo descarregar. A la pinya s'hi van afegir moltes altres colles, moltes altres persones, entitats, tot un poble,... una pinya immensa! Però les dificultats eren molt grans i el castell va fer llenya... L'assemblea de la CCCC va decidir, que el que la colla s'ha guanyat a les places i a nivell social, no era suficient per ser una colla de ple dret, tenint en compte un protocol d'accés que regula el nom de les colles per entrar-hi. Però els Carallots, acatem la decisió per imperatiu legal, però tornarem a assajar, tornarem a esforçar-nos i tornarem a portar aquest castell a plaça, per què creiem que tenim el dret d'autodenominar-nos.

 

Volem aprofitar aquestes línies per agrair a totes aquelles colles, persones i al poble de Sant Vicenç dels Horts i a les entitats que ens han donat suport.

 

Érem, som i serem Carallots!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes