HISTÒRIA DELS GRALLERS

Els Carallots, des dels seus inicis, ja comptàven amb la participació d’un grup de grallers i timbalers vinculats a la colla.

Des d’un principi el nivell dels músics era molt baix, però gràcies a l’esforç, motiviació i implicació els coneixements han anat millorant fins a poder tocar un toc de castells a tres veus. 

El primer debut dels músics va ser durant el bateig, el 26 de Maig de 2013, a la plaça de la vila on, els nervis, els hi van jugar una mala passada. D’aquesta manera es van adonar que havien d’implicar-se i millorar en els assajos.

La segona vegada que van debutar a la plaça de la vila, es va veure una gran millora, els grallers volien creixer juntament amb la colla.

Mica en mica, el grup de músics va anar creixent, juntament, amb la resta de la colla demostrant a la seva diada que estaven a l’alçada d’una plaça tradicional castellera.

 

 

Si voleu formar-ne part podeu venir qualsevol dimarts a partir de les 19h o divendres a partir de les 20.00h al local d'assaig de la colla (Teatre l'Ateneu Familiar, Carrer del Riu n.5).

Per formar-ne part l'únic requisit és fer-se membre de la colla castellera (no cal pagar cap mena de quota).

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes