ÚLTIMES NOTÍCIES

Un dia radiant i calorós que convidava anar a la platja,... però els castellers ho tenim això, ens apassionen els castells!! I ens agrada portar-los a les places d'arreu del territori. En aquest ocasió la Jove de Barcelona organitzava la III Diada de la Mostra Catalana a Sant Andreu, amb els Micacos de Badalona i els Carallots. Uns companys de pinyes i de plaça fantàstics! Ja vam coincidir totes 3 a la primera diada de la temporada i va ser fantàstic.

L'actuació va començar a les 12 hores, amb un els pilars d'entrada a plaça. Els Carallots vam fer 2 pilars de 4, la Colla Jove de Barcelona també 2 pilars de 4 i els Micacos de Badalona 1 pilar de 4, que donaven el toc d'inici a la Diada castellera.

La primera ronda la van començar la Jove de Barcelona amb un 4de7a molt parat, aquesta és la sensació que vam tenir des de la pinya, un castell àgil i segur. Els Castellers de Badalona van continuar la ronda amb un 4de6a, dut a terme amb solvència. Arribava el nostre torn. L'equip de pinyes va començar a organitzar la pinya i a cantar les posicions de cada casteller. Encaràvem el 3de7 amb una bona pinya, amb diversos cordons que transformaren la pinya en una base força compacta. La calor es començava a apoderar de nosaltres a la pinya. Sentíem el so de les gralles i tot i la calor nosaltres continuàvem sent una pinya compacta, fins que vam sentir el toc de l'aleta, carregat!! Així que tocava mantenir l'esforç, una mica més de pit i descarregat!! Un fantàstic 3de7!

La segona ronda començava molt forta, ja que la Jove de Barcelona encarava un 7de7. Ens vam col·locar a la pinya, la concentració dels i les castelleres de la Jove era total. El castell el van descarregar amb molta solvència. Va ser fantàstic formar part d'aquesta pinya i ajudar-los a continuar fent història. Els Castellers de Badalona van desmuntar el 4de 7, però a la ronda de repetició el van descarregar com la bona colla que són. Així que tocava el nostre torn, amb un altre castell de 7. No fa tant que fem castells de 7, així que la calia que la pinya estigués molt concentrada. Ens vam col·locar als nostres llocs, primeres mans, vents, laterals, segones mans, segons vents, segons laterals i així successivament fins a omplir tota la pinya amb els taps. Els Castellers de Badalona i la Jove de Barcelona van completar els cordons. Una bona compactació i una bona pinya va permetre que el castell es descarregués sense majors dificultats. Crec que seguim pel bon camí!!

En la tercera ronda, la Jove de Barcelona volia completar la millor actuació de la seva història amb un segur 3de7a que va desbordar l'emoció de la colla a la plaça. Els Micacos de Badalona van descarregar un 5de6. Els Carallots portàvem a plaça també el 5de6, un castell nou aquesta temporada i amb moltes cares noves al tronc. La complicació de la pinya d'aquest castell és major així que tocava treballar. El castell va estar molt treballat per la pinya, ajudant als Carallots de tronc a trobar la millor posició. El vam descarregar amb força treball, i sobretot cada membre de la pinya vam treure la nostra sang taronja per descarregar-lo i així ho vam fer.

L'actuació va finalitzar amb un pilar de 4 al balcó per part de la Jove de Barcelona i a la ronda de pilars la Jove va fer un fantàstic vde5, els Carallots un pde5 i els Castellers de Badalona un pilar de 4.

En resum una gran actuació que ens ha de permetre seguir creixent i marcar-nos nous objectius properament.

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes