ÚLTIMES NOTÍCIES

Crònica feta per: la Patri.

10 de juliol.... I com apreta la calor!!!. Però és el que toca i no hi ha millor assaig general per la Diada de Festa Major de Sant Vicenç.

A poc a poc arribem a Pallejà intentant deixar els cotxes a l'ombra, missió quasi impossible, finalment ens trobem amb castellers de L'Adroc, Matossers i Castellers de Mollet a l'inici de la cercavila que ens condueix a la Plaça del Castell. Quina plaça tan maca per fer castells!, amb dues fonts estratègicament posades, que no deixaran de rebre visites dels castellers per refrescar-se i omplir els ruixadors, els nostres millors aliats aquests mesos de calor.
Han obert la diada els Castellers de L'Adroc amb l'intent d'un pilar de 4 en què els nervis els han jugat una mala passada, però cal alguna cosa més per esborrar el somriure d'aquests companys castellers. Seguidament, la resta de les colles fem ronda conjunta de pilars i fins a un total de 5 pinten la plaça de colors, pde4 de Mollet, 2pde4 Matossers, i 2pde4 també per nosaltres. Desmuntem la pinya i sorpresa entre els baixos carallots.... Hi ha un estreno... avui toca bateig!!!

Obrim primera ronda nosaltres i la diada promet, comencem amb el 3d7a on ja veiem, només tancar la pinya, que seria brutal!, no hi passava ni l'aire. Des d'aquí gran reconeixement a les crosses,... com pateixen aquest Castell, GRÀCIES!!. Efectivament el castell puja segur, acotxador, entra a l'agulla i ... Un altre al sac!. Viatge a la font per refrescar-nos i anem.a fer pinya a Molins, id3d7 q no coronen, la canalla no ho ha vist clar i s'ha fet enrere... els més valents saben q de vegades val més baixar un castell si no està bé. Mollet ha descarregat un 4d6a molt maco i a ronda de repetició Matossers fan una Torre de 6 molt ben plantada.

Sortim de la pinya de Matossers i el Ricard comença a cantar els nostres baixos, comença la segona ronda i anem cercant la segona agulla de la diada, "som-hi carallots, a petar-ho!" i si, ho petem!, el castell es carrega i a poc a poc es va desmuntant perquè aparegui una agulla, ben dreta! 4d7a! Encara amb la pinya tancada comencem a cridar i cantar i saltar, tots plegats som el #carllotpower.

La diada no ha acabat i hem de continuar fent feina, en primer lloc donant un cop de mà a les pinyes de Castellers de Mollet i Castellers de Molins, ells encara han de fer els seus castells de la ronda. Els Matossers intenten un 3d6a on tot i no poder-se carregar, l'esforç de la terça de la rengla i l'ajuda de la terça de l'agulla, ha fet que el castell no caigués tot i no poder-se carregar, ha sigut una imatge d'esforç i treball en equip pel bé de tots, per evitar de caure i que els companys es facin mal, la terça de la rengla totalment doblegada i l'agulla estirant-la de la faixa perquè no caigués. "Gran feina noies!". Els castellers de Mollet descarreguen un 3d6 sense problemes i desmuntem pinyes. A ronda de repetició Matossers descarreguen el 3d6.

Ja estem a tercera ronda i ens torna a tocar, concentració màxima, que si bé hem de fer un 3d7, un castell de la gamma bàsica dels 7, no hem de perdre mai el respecte a cap castell, no hi ha castell fàcil. I així ens ho recorda la Tècnica. Sembla que aquesta colla fent les coses en serio no hi ha qui la pari, i si, també hem descarregat el 3d7, quina diada!!! La millor de la història dels carallots, per ara, ja que per la Festa Major de Sant Vicenç hi ha previst d'intentar superar-ho, i vist avui, si la colla ho vol, la COLLA POT!!. A l'ultima ronda Matossers descarreguen el 3d6a i castellers de Mollet desmonten un 3d6a. A ronda de repetició els castellers de Mollets tornen a fer un id3d6a.

Acabem l'actuació fent un Vano de 5 preciós, amb un pilar de 5 lleuger, un pilar de 5 que vol créixer, de baix a dalt o potser amb un pis més. Mollet i Matossers fan 2 pilars de 4 cada un, Matossers un d'ells d'aixecat per sota, sempre és d'agrair veure aquesta mena de pilars. Per tancar l'actuació Castellers de L'Adroc intenten de nou el pilar de 4, aquest cop més tranquils, si coronen el primer pilar de 4 a plaça. Aquesta colla de Pallejà i Sant Andreu de la Barca! Premi a la persistència i el treball de formigues, que poca a poc i amb constància s'arriba assolir el que es proposen! FELICITATS Castellers de L'ADROC!!!

Ara si!!! Reomplim les ampolles d'aigua i busquem a la nova baixa per batejar-la! I si totes les ampolles van a parar damunt l'Olga, que avui tots voldríem estar al seu lloc!
Gran feina i gran ajuda entre les colles! Gràcies Mollet, Gràcies Matossers, Gràcies Adroc, per aquesta ajuda en pinyes!!!

Recollim tot, faixes, ampolles, ruixadors, la Paradeta que també és zona d'avituallament, a l'estiu tant i tan necessària aquesta ombra... i ara si, amb un somriure cap a casa, amb el cap al dia 24, però sense oblidar que primer hem d'anar a Vacarisses a dur el millor de nosaltres... Una etapa més del nostre "Tourallot" particular, queda la fita volant i un "sprint" final per la jornada de descans, som-hi Carallots!

#ANEMAPINYÓXFM!!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes