ÚLTIMES NOTÍCIES

Aquest cap de setmana ha sigut molt divertit, emocionant i intens. Hem gaudit de tota mena d'esdeveniments per tot el poble, grups de música, festa "holy", "corre-quintos", "korrellots"... ho hem passat d'allò més bé. El dissabte vam començar amb un fantàstic pilar de 5 a "Skallots!",

i després vam fer el nostre pilar Caminat! L'hem assajat moltes vegades, molts assajos i esforços, al final s'ha obtingut la recompensa al treball ben fet, hem començat a la plaça de la Vila i hem arribat a la plaça de Sant Jordi, 190 m. de distància, força, equilibri, valor...i bé també seny! El del nostre cap de pinyes, que s'ha deixat la pell per fer possible una any més aquest pilar espectacular.


El diumenge de Festa Major, arriba la nostra esperada diada de Festa Major, per començar hem volgut fer una ovació a la Canalla de Colla, li hem fet un passadís molt emotiu, per fer-los saber que ells són importants, que sense ells no som ningú. Volíem donar-los la confiança que necessiten, després els vam passar un vídeo de motivació, espero que els hagi agradat!

A l'hora d'arribar a plaça, ho hem fet amb una petita cercavila i com no podia ser d'una altra manera hem arribat a plaça amb el nostre pilar caminat. Tot seguit hem fet dos pilars de quatre, i un pilar de 4 per cada una de les colles convidades, Xicots de Vilafranca i Castellers de Cornellà.


A primera ronda hem començat els Carallots amb un 3d7a en què tot i suar una mica el ciment carallot ja s'ha fet notar, som una colla colossal!, després els Xicots han dut un 3d8 maquíssim, i Cornellà un 4d7, quins castells que estem veient avui a Sant Vicenç!


Arriba segona ronda i els nervis han començat a arribar als Carallots, de nou el 5d7 com l'any passat però 4 mesos abans! No hi ha dubte que aquesta colla sempre té fam de superar-se. I allà estava al mig de la plaça, farcit de canvis obligats al tronc amb l'enxaneta dalt de tot. Un cinc que no semblava tan complicat aquesta vegada, però ho estat a la descarregada que ha estat ràpida i valenta sense que ningú es deixés anar, amb els nous dels castells demostrant tot el que saben fer; titànica la pinya, tots els pisos de cada rengla i una canalla ràpida i fina com mai. Nervis fora, L'HEM TORNAT A DESCARREGAR!!! Després Xicots fan un altre vuit! El 4d8, ràpid, ben plantat, quina feina que deu portar al darrere. Tot seguit els Castellers de Cornellà fan un 3d7 molt segur.


A tercera ronda els Carallots hem anat per tot, hem dut un 4d7a, però tot no podia ser perfecte!, no estava bé de mides, i de seguida s'ha ressentit des de segons cap amunt, i després de treballar-lo amb tota la canalla enfilada dalt del tronc, s'ha hagut de desmuntar, però no passa res, ja sortirà, i així ha sigut després que Xicots han dut una torre de 7! Sensacionals, 3 diades en 24 hores i ens regalen una clàssica de 8 genial (3d8, 4d8 i 2d7)!!! Enormes Xicots i Xicotes!!! Cornellà ha tancat l'actuació amb un 5d6, que no ha estat de 7 per les nombroses baixes Amb la tècnica ben decidida i segura de saber com s'havia d'arreglar el que havíem intentat abans hem tornat a repetir el 4d7a, aquesta vegada l'hem descarregat, aquesta vegada sí, per primer cop en la nostra història ajuntem a la mateixa diada, el 3d7 amb agulla, el 5d7 i el 4d7 amb agulla.


A ronda de pilars ja només quedava rematar la feina, Xicots han carregat un increïble pilar de 6, la plaça ha emmudit, ha sigut molt emocionant, encara que només s'ha pogut carregar ha sigut el primer pd6 que s'ha fet en aquesta plaça. Nosaltres hem intentat el vano de 5, però els castells són els castells i a vegades les coses no surten com volem, el pd5 ha caigut i no hem pogut posar la cirereta, com algun company s'ha fet mal, hem decidit deixar la diada per acabada i per sort ja s'està recuperant. I podem dir amb la boca ben gran que el 24 de juliol de 2016 a la Festa Major d'Estiu de Sant Vicenç, HEM FET LA MILLOR DIADA DE LA NOSTRA HISTÒRIA!!!

Després de la diada hem fet el sorteig de les paneres que els nostres comerços col•laboradors ens han ajudat a omplir, i tot seguit ens hem desplaçat fins al nostre nou local d'assajos, l'escola de Sant Jordi, per poder gaudir d'un pica-pica.
Des de Carallots volem agrair la participació d'aquestes dues grandíssimes colles a la nostra diada. Ha sigut un plaer col•laborar a pinyes amb vosaltres.
Vista la fam i la voluntat dels Carallots i Carallotes, sempre disposats a pujar al tronc o baixar a la pinya si és pel bé de la Colla, podem dir amb orgull que tenim una gran colla castellera; i un munt de castellers i castelleres que independentment dels temps que portin ja ho són de pura raça; hem fet la nostra millor diada, però veient aquesta Colla, de ben segur que ben aviat quedarà superada!!!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes