ÚLTIMES NOTÍCIES

Avui si! Avui hem estrenat el local de Can Carallot, a la fi, hem fet un bon esmortzar i hem entregat els premis de fotografia d'estiu, tot això abans d'anar a la diada de Sant Adrià del Besòs. A la plaça de la Vila de Sant Adrià, en companyia de tres colles més. PASSADORS, VILADECANS I MONTCADA I REIXAC (MiR).



La diada l'hem començat amb quatre pilars de benvinguda, un per cada colla, uns castells ben parats i macos, tant que un grup de polonesos que ho estaven filmant m'han preguntat si ja havia acabat tot amb els pilars. Evidentment els hi he dit que ara arribava el millor.
I així si, després del 4d6 dels Passadors hem fet un 3d7 que podríem dir que hem fet el nostre castell insígnia durant aquesta temporada i la de l'any anterior, el que sempre fem i el que sempre surt bé, però no, aquest castell no és el de sempre, s'ha mogut com mai, però ens ha fet retrobar -nos, amb nosaltres mateixos, perquè després de ser tan pocs a l'assaig durant els últims mesos, de no poder provar les pinyes com calen, hem sigut molt constants i avui tenim premi, i això vol dir carallots, vol dir que podem ressorgir com a colla! Després els castellers de MiR han fet un 3d6 i els de Viladecans una 5d6 molt "guapo".
A segona ronda Castellers de Sant Adrià han fet un intent desmuntat de 3d6a. Nosaltres hem fet el 3d6a que no havia manera de carregar a Súria, però aquesta vegada ha sortit, avui la nostra petita gran canalla no ha dubtat, no a fet ni un pas enrere i hem tornat a fer altre molt bon castell. MiR ha fet un 3d6a també i els de Viladecans han intentat un 4d6a, però l'han hagut de desmuntar.
Tot Seguit a tercera ronda, o també podem dir la ronda de les torres, Passadors i nosaltres hem descarregat una torre cada colla, molt treballades. Mir ha descarregat el 4 de sis i Viladecans ha tornat a desmuntar un intent, aquesta vegada la torre. Finalment ha arribat l'hora dels pilars i hem aconseguit descarregar el pilar de 5 Carallot més treballat de la temporada, però que maco. Després hem fet un pilar de quatre de cada colla en favor de la democràcia.
Hem anat a dinar amb les altres colles al museu de història de la immigració, un lloc molt acollidor en què hem passat una bona estona amb amics i companys. Gràcies colles per l'ajuda a pinyes i pel bon dia que hem compartit.

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

 Dissabte 23 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca amb l'Adroc , Cargolins i Guissona

 

Dissabte 11 de maig: Actuació a Llivia amb Castelles de la Cerdanya i Santpedor.

Diumenge 26 de Maig: Actuació a Sant Vicenç dels Horts amb Maniacs de Parets i Matossers.


Diumenge 2 de Juny: Actuació a El Papiol amb Matossers i Sant Feliu

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb...

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+info



Entra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes