ÚLTIMES NOTÍCIES

El dia 27 d’abril, ha començat al nostre poble, donant la benvinguda als músics del III Festival d'Orquestres de Plectre que es celebrava a l’Ateneu. Una oportunitat per donar a conèixer les nostres tradicions a persones de Saragossa i La Garriga. La col·laboració s’ha realitzat donant suport a l’entitat de l’Ateneu que acollia aquest festival. La benvinguda constava de 2 pilars simultanis, però un d’ells ha caigut, abans de carregar-se. L’altre s’ha descarregat perfectament. Posteriorment, s’ha repetit el pilar que no s’havia carregat, i s’ha carregat sense cap problema.

Després ens hem desplaçat unes 100 camises, aproximadament, a Viladecans, al barri de Sant Jordi, per participar, junt amb els Castellers de Viladecans i Castellers de Sant Feliu, els nostres padrins. La jornada ha començat amb retard i amb bones sensacions després de diferents assajos provant castells de 7.

La diada ha començat amb els pilars de 4 simultanis de les 3 colles. En primera ronda els Castellers de Viladecans han descarregat un segur 3 de 6. Els Castellers de Sant Feliu han demostrat el seu ofici, amb un 4 de 6 amb agulla, molt correcte. Ha arribat el nostre torn, on se’ns ha travessat el 4 de 6 amb agulla, que en totes dues ocasions estava obert a l’altura de segons. Aquest fet ens ha deixat amb un mal regust, però que volíem millorar en els següents castells.

La segona ronda, els Castellers de Viladecans han descarregat un treballat 4 de 6. Els Castellers de Sant Feliu, per la seva banda han descarregat un 5 de 6 rebut amb molta alegria per la colla. En el nostre torn, hem portat a plaça un 2 de 6, la torre, que amb tanta solvència vam descarregar a Gurb. En aquesta ocasió, el castell s’ha mostrat força estable, però en el moment de pujar acotxador i enxaneta, han sortit unes dificultats que han fet desmuntar el castell. Un nou intent de castell que ens ha deixat tocats.

En la tercera ronda, Castellers de Viladecans han fet un intent de torre de 6, que han desmuntat. El torn dels Castellers de Sant Feliu, han carregat un 3 de 6, que ha caigut mentre es descarregava; dir també que segons fonts de la colla les persones implicades estan bé. Després ens ha tocat el torn als Carallots, que ja teníem moltes ganes de descarregar algun castell, i ho hem fet amb un 3 de 6 molt segur.

La diada ha finalitzat amb els pilars simultanis, 2 pilars de quatre per part dels Carallots. Una jornada en la que cal agrair el suport a les pinyes dels Castellers de Viladecans i els Castellers de Sant Feliu.

Aquesta diada ens ha de fer créixer i seguir treballant per assolir els nostres objectius per aquesta temporada. Amb esforç, constància i treball ho aconseguirem. Amunt Carallots!!

 

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes