ÚLTIMES NOTÍCIES

Un cap de setmana més, els Carallots hem seguit escampant els nostres castells per diferents places. El dissabte el matí, un número més reduït de castellers, ens vam disposar a repetir actuació a La Barceloneta, amb els mateixos companys els Encantats de Begues i els Castellers de Barcelona.

L'actuació va començar amb pilars de benvinguda, 3 pde4 dels Castellers de Barcelona, 1 pde4 dels Encantats de Begues i 1 pde4 dels Carallots. En primera ronda els Castellers de Barcelona, van demostrar la seva categoria amb un 3de8 ben plantat. Els Encantats de Begues, també amb forces baixes van fer un intent de 4de6 amb agulla. Els Carallots vam començar l'actuació amb un 4de6, molt ben treballat, amb algunes persones noves en algunes posicions.

En la segona ronda Castellers de Barcelona va continuar amb un esbelt 2de7, el Encantats de Begues van descarregar un 3de6 molt treballlat i els Carallots vam portar a la plaça de La Barceloneta el 3de6 amb agulla, un castell, que com els altres va fer les delícies de la gent del barri i també d'alguns turistes que el visitaven.

La tercera ronda, els Castellers de Barcelona van descarregar un preciós 4de7 amb agulla i els Encantats de Begues van intentar descarregar el seu primer pilar de 5, però que en últim moment abans de coronar, va caure. Els Carallots vam finalitzar la ronda amb el 2de6, un castell al que li tenim la mida ben presa.

Posteriorment els Castellers de Barcelona van descarregar un pilar de 6 impecable i els Carallots vam intentar el pilar de 5, però amb algunes dificultats, es va desmuntar abans de carregar-lo.

Per finalitzar, vam realitzar els pilars de despedida amb 1 pde4 dels Encantats, 2 pde4 dels Castellers de Barcelona i 2 pde4 dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, en record d'en Sergi, amb un crit unànim de #SergiLlibertat.

 

Aquest diumenge, hem fet un taller i diversos pilars a la Festa del barri de La Vinyala de Sant Vicenç, una bona oportunitat per acostar als barris el món casteller. Un taller de pilars, ha fet les delícies dels infants, que han pogut ser enxaneta per un dia, o potser seran més dies....

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes