ÚLTIMES NOTÍCIES

Hem sortit de Sant Vicenç dels Horts, tres autocars plens de carallots i carallotes carregats d'il·lusions, direcció a La Pobla de Lillet, per participar per segon any consecutiu a la Fira del Bolet i del Boletaire. Ens acompanyen en aquesta actuació castellera en solitari els Bastoners de Pallejà.

El dia ens acompanyava i hem arribat a La Pobla amb ganes de recuperar bones sensacions. L'actuació castellera s'intercalava amb els balls de bastons dels Bastoners de Pallejà, fet que fa que la diada es desenvolupi amb molta agilitat i s'ha fet molt atractiva pel públic.

Després de la primera actuació bastonera, els Carallots hem entrat a la plaça amb 2 pilars de 4 simultanis. En la primera ronda la marea taronja carallota hem començat fer la pinya del 3 de 6. El castell amb bones mides comença a pujar al so d'una nombrosa representació de grallers i timbalers. Es nota quan hi ha forces gralles i timbalers acompanyant els nostres castells. Acotxador col·locat i l'enxaneta ha fet l'aleta d'un castell força parat. El 3 de 6 descarregat en aquesta primera ronda, sota un cel amenaçador però amb prou paciència per respectar la nostra actuació. Seguim combinant castells amb ball de bastons, una gran mostra de la cultura catalana a La Pobla.

La segona ronda l'hem encarat amb un 4 de 6 amb agulla. La pinya estava col·locada i comença a enfilar el castell que es corona amb gran solvència. Gran treball de la pinya, demostrant gran concentració i capacitat de treball.
                                             
Finalment, els Carallots hem portat a la plaça de La Pobla el 4 de 6, un castell amb moltes cares noves que ha completat una molt bona actuació

El temps ens ha continuat respectant i hem continuat l'actuació. Era el moment dels més menuts, un pilar de quatre amb folre, format íntegrament per canalla. Ens encanta aquest castell, un castell que demostra el gran futur de la colla.

Dos pilars de 4 han finalitzat una gran diada castellera i bastonera a La Pobla de Lillet.

Com hem crescut! Fa un any no vam poder completar una actuació completa, amb tot descarregat en solitari, i aquest any hem demostrat maduresa, treball, alegria... una diada que ens ha servit per recuperar sensacions. Menció especial als nostres músics, timbalers i grallers, que avui ho han petat.

Així doncs, ja sabem el camí, esforç, compromís, treball i pinya taronja.

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes