ÚLTIMES NOTÍCIES

Una concentració de camises taronges ens vàrem concentrar a la Foneria i en cotxes particulars vam iniciar el rumb a Manlleu, on ens esperaven els Nyerros de la Plana, per celebrar la seva Diada del Local. Érem menys camises que de costum... és el que tenen els dissabtes a la tarda. Però els que érem, volíem donar el màxim de nosaltres a la plaça.

L'arribada a Manlleu, va ser esglaonada i mica en mica els Carallots vam arribar all lloc de l'actuació, que era una plaça espectacular, una bona plaça per fer castells. Abans de començar els Nyerros, ens van sorprendre amb un pilar de 4, amb alguna persona del tronc disfressada. El bon ambient es respirava a plaça i tot indicava que seria una diada diferent.

Dos pilars de 4 dels Nyerros i 1 pilar de quatre dels Carallots van donar inici a la Diada. Tot seguit, els Nyerros van començar la primera ronda amb un 4de6, amb el que van voler continuar l'ambient festiu de la Diada, ja que també un dels castellers anava disfressat... alguna promesa que havia de complir... Els Carallots vam continuar la ronda, amb un intent de 4de6. El castell estava perfecte, però la canalla es va tirar enrera amb els dosos col·locats. Són coses que passen... i que fan més grans tant el treball de l'equip de canalla, com a la mateixa canalla. Una canalla que són uns i unes campiones!!

La Diada va continuar amb els Nyerros descarregant un 3de6 amb agulla, al revés!!! Ens van sorprendre molt, tant per la solvència amb el què el van fer, com la raresa del mateix castell. Què grans! Els Carallots vam repetir castell i en aquesta ocasió, el 4de6 es va descarregar amb gran seguretat. Posteriorment els Nyerros van continuar la Diada sorprenent-nos, amb un 5de6 "margarita" espectacular. Els Carallots vam continuar amb un 3de6 ben treballat, des de la pinya fins al més alt del tronc. Per acabar la diada vam fer un intent d'un 4de6 amb agulla que va quedar molt obert, però que posteriorment vam descarregar molt més que correcte.

Les colles ens despedirem de la plaça amb un pilar de quatre per colla. Una diada amb pocs efectius carallots, però que gràcies a la col·laboració dels Nyerros, i a l'esforç dels Carallots, hem descarregat 3 castells de 6. Ens queda una setmana, per continuar treballant, esperant moltes més camises a la propera actuació a Gavà, que ens permetin completar una jornada amb castells de 7. Som-hi Carallots, aquest és el camí i aquesta és l'actitud!!

 

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes