ÚLTIMES NOTÍCIES

L'olor de maduixa omplia els carrers de Sant Cebrià de Vallalta, i els Maduixots de l'Alt Maresme han fet una cercavila fins al lloc de l'actuació. Allà mica en mica hem anat arribant els Carallots de Sant Vicenç dels Horts per fer una diada on hi volíem portar castells de 6.

Així que a les 11 h del matí, han començat a sonar les gralles i a ressonar el timbals per poder fer 2 pilars simultanis de Carallots i 2 pilars simultanis de Maduixots, que han definit una estampa plena de color amb el taronja i vermell de les camises.

En primera ronda, els Maduixots han obert la plaça amb un 5de6 que estava molt bé de mides, però ha tingut dificultats amb la canalla a l'hora de coronar-lo i han descarregat el castell sense coronar-lo. Els Carallots hem sortit a plaça amb el 4de6, que s'ha descarregat amb solvència.

La segona ronda ha començat amb els Maduixots portant a plaça el 4de6a, que com amb l'anterior estava molt parat i amb bones mides, però s'ha trencat en el pom de dalt, fent que la canalla caigués a la pinya, afortunadament sense conseqüències per aquests valents. Els Carallots, hem continuat l'actuació amb el 4de6a, però just quant pujava la canalla, s'ha tirat enrera i s'ha desmuntat el que estava essent un bon castell.

La tercera ronda arribava amb els Castellers de l'Alt Maresme provant el 4de6, que amb tot el castell muntat, ha tornat a tenir dificultats amb la canalla, que han impedit completar i carregar el castell. Els Castellers de l'Alt Maresme, van fer una temporada magnífica l'any passat i segur que aquest any continuaran construint grans castells. Els Carallots hem encarat aquesta ronda amb un 3de6 molt parat.

A la ronda de repetició hi hem tornat amb el 4de6a, i aquest cop si! L'hem descarregat sense problemes. Els Maduixots han renunciat a la ronda de repetició.

Per finalitzar l'actuació castellera, els Maduixots han tancat amb 2 pilars de 4 i els Carallots l'hem tancat amb un esvelt pilar de 5.

Una diada que ha permès continuar treballant la bona dinàmica de la temporada, que ha permès treballar amb molta gent a troncs. Cal destacar que en aquesta diada han pujat 13 membres de canalla diferents, són tots i totes uns cracks. I què dir de la pinya, són molt grans!!! A seguir treballant als assajos, per arribar a l'aniversari del nostre bateig en plena forma!

Aquesta crònica també va dedicada als músics, que cada diada sorprenen a més gent amb el toc, genuïnament Carallot!

I també donar les gràcies a totes les persones de que estan a l'ombra, en aquesta ocasió cal destacar la fantàstica paradeta amb productes de tota mena, com l'artesania fantàstica o samarretes i mocadors carallots. Felicitats a totes les persones que ho fan possible, tant a les que construeixen els elements per vendre, com les persones que el venen.

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2020

 

Diumenge 15 de Març: Actuació a Mollet. Fira del trasto.
Diumenge 22 de Març: Actuació a Sant Andreu de la Barca. Adroc, Carallots.
Diumenge 29 de Març: Actuació a Montserrat.

Diumenge 26 d’Abril: Actuació a Parets.

Diumenge 10 de Maig: Actuació al Prat.
Dissabte 16 de Maig: Actuació a Porqueres.
Diumenge 24 de Maig: Actuació Aniversari.


Diumenge 7 de Juny: Actuació a Torrelles.
Dissabte 13 de Juny: Actuació a l'Arboç.
Dissabte 27 de Juny: Actuació a Molins.
Diumenge 28 de Juny: Actuació a Gràcia.

Diumenge 12 de Juliol: Actuació a Pallejà. Festa Major. Carallots, Castellers de l'Adroc.
Diumenge 19 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. Carallots, Xicots de Vilafranca, Minyons de Terrassa.

Diumenge 20 de Setembre: Actuació a Figueres.
Diumenge 27 de Setembre: Concurset.

Diumenge 18 d’Octubre: Actuació a Gavà.
Dissabte 24 d’Octubre: Trobada de colles del Baix Llobregat a L'Hospitalet de Llobregat.
Diumenge 26 d’Octubre: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Diada dels Carallots. Carallots, Castellers de Gavà i Castellers de Begues.

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? A la Pista polivalent municipal Francesc Macià

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes