ÚLTIMES NOTÍCIES

La Marxa de Torxes a Sant Vicenç dels Horts, va permetre tornar a viure una imatge estèticament genial, els 4 pilars de 4 a la plaça de la Vila.

L'endemà tornàvem a les places, després de la parada estiuenca, en una data assenyalada (la Diada), en un lloc (Badalona) i amb unes colles formidables (els Micacos i Cargolins). Els Carallots vam acabar el darrer tram de la temporada amb una Festa Major espectacular i el llistó el volíem mantenir alt. L'endemà ben d'hora, ben d'hora, vam fer un pilar de 4 institucional als actes de la Diada a Sant Vicenç dels Horts.

Badalona ens rebia amb pluja, que va parar i va respectar l'actuació castellera. I menys mal per què vam viure una de les actuacions més èpiques dels Carallots. Tot va començar amb un pilar de 4 dels Carallots, per donar la benvinguda a la plaça, conjuntament amb els pilars de la colla amfitriona i la dels Castellers d'Esplugues.

La primera ronda, els Carallots sortíem amb el 3de7. Un castell al que li hem agafat les mides i que no té res a veure amb el castell que ens va fer la murga al final de temporada passada. Però tot i així, el castell es va defensar i es va descarregar. Els Carallots seguíem la temporada allà on la vam deixar, de 7. Els Micacos van fer un 4de7 amb agulla i els Cargolins un 5de7.

La segona ronda carallota, va ser èpica. Hi portàvem el nostre millor castell, el 3de7 amb agulla. I en un primer intent, el castell va patir molt i va perdre les mides. Però l'esperit carallot va sortir, per suar i defensar la descarregada per què no caigués. I així va ser... Així que a tornar-lo a intentar a la ronda de repetició. I vam tornar a lluitar, vam tornar a patir i vam tornar a vèncer!! Tot el castell va treballar de valent i el pilar es va defensar amb geni. El 3de7 amb agulla descarregat!! Molt èpic!! Els Castellers de Badalona van descarregar un 4de7 i els Cargolins un 3de7, preciosos.

La tercera ronda, l'encaràvem amb el 4de7 per completar una Diada de 7. I el vam descarregar amb molt de treball i esforç de la pinya i el tronc, anant tots a la una, lluitant per uns colors i un escut i defensant el castell amb les dents. Tornàvem a fer-ho, 3 castells de 7 en una Diada... grans!!! Molt grans!!!! I la manera de descarregar els castells,.... èpica!!! La ronda es va completar amb el 3de7 dels Micacos i el 4de7 dels Cargolins.

Per finalitzar, els Castellers de Badalona van descarregar un vde5 i l'actuació es va tancar amb un pilar de 5 dels Carallots i dels Cargolins. Bones sensacions i bona companyia.

A la tarda, participàvem de la Via Lliure a la Meridiana, i vam continuar aixecant aletes, aquesta vegada amb moltíssima gent observant-nos. A la Via i vam fer un 3pde4, un intent de 4de6, un 4de6 i un pilar de 5. Els castells aixecaren passions i emocions entre els i les participants.

Després dels actes de la Diada Nacional de Catalunya on vàrem fer grans castells, tocava anar a Roquetes i arrodonir la setmana.

Tot hi ser una actuació al diumenge per la tarda, un bon gruix de carallots s'hi va desplaçar i el seu esforç va ser recompensat. Els tres castells plantejats presentaven un gran nombre de cares poc habituals a les places però que treballen de valent per fer-se un lloc demostrant la seva gran qualitat.
 
Per tal d'alleugerir la diada, totes les colles vam començar sense la ronda de pilars d'entrada. Van encetar els Castellers de les Roquetes amb un segur 3d7 molt celebrat. La Colla Jove de Sitges va intentar el 4d7 amb l'agulla que va quedar com a carregat al caure el pilar just quan l'enxaneta es disposava a baixar. Per part nostre, els carallots vam descarregar un 3d6 amb l'agulla molt segur.
A segona ronda, Roquetes i la Jove de Sitges van portar el 4d7 que van descarregar sense dificultats demostrant el bon nivell que estan assolint. Per part nostre vam descarregar un 3d7 ràpid amb una gran solidesa a tronc i també a pinya.
 
Tercera ronda Castellers de Roquetes va fer un 7de6 lleuger i sense complicacions que demana un pis més, la Jove de Sitges un 5de6 i carallots un 4d6.
 
 
Per tancar l'actuació a ronda de pilars, Roquetes va carregar el pilar de 5 anotant-se la seva millor diada per el moment. Sitges també va finalitzar amb un pilar de 5 descarregat i per part de carallots 2 pilars de 4 on malauradament un va caure abans de carregar-lo.
 
Una setmana intensa on queda reflectit un gran treball durant els assajos, ara toca seguir amb la mateixa dinàmica i assolir tots els reptes que ens esperen.
 
Mil gràcies com sempre als músics (genials, no només a les actuacions que han seguit tocant com els àngels, sinó al Metro, on van aixecar passions!!), paradeta i tots en general!
 
Així doncs, seguim de 7!!!!
FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb Castellers de Rubi i Sant Adrià.

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Diumenge 20 d'Octubre Diada a Sagrada Familia

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes