ÚLTIMES NOTÍCIES

El passat 26 de maig de 2024, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts van celebrar el seu 11è aniversari amb una diada castellera memorable. Aquí teniu una visió d’aquesta jornada tan especial.

La plaça estava plena de castellers, amb l’expectació al màxim. La diada va començar amb una ronda de pilars: un pd4 i un pd4 Carregat, es veu que l'anxeneta volia baixa rápid per fer el següent Castell, afortunadament no va pasar res greu.

A la primera ronda, els Carallots van aixecar un impressionant 3d6. El castell va pujar amb seguretat, cada casteller fent la seva part amb precisió. Els nervis es podien tallar amb un ganivet quan l’enxaneta va alçar la mà, però l’alegria va esclatar quan el castell va ser descarregat amb èxit.

La segona ronda va veure un 4d6. Aquesta és una estructura complexa que requereix una gran coordinació i força, i els Carallots la van executar amb gran habilitat. La plaça va agraír d’aplaudiments quan el castell va ser descarregat.

A la tercera ronda, els Carallots van afrontar el repte d’un 3d6a. Aquest castell, amb la seva agulla interna, és un dels més difícils de realitzar. Però els Carallots van demostrar que encare te molt a dir enguany, descarregant el castell amb èxit.

Finalment, la diada va concloure amb una ronda de comiat amb un altre pd4

En resum, l’11è aniversari dels Carallots va ser una diada per recordar. Cada castell va ser una demostració de força, habilitat i esperit de grup. Estem impacients per veure què ens depara el proper cap de setmana al Papiol.

Després de la diada castellera, la festa va continuar amb una celebració vibrant. Un grup de música va animar l’ambient tocant ritmes de salsa i rumbas que van fer ballar a tots els assistents. La música ressonava per tota la plaça, creant una atmosfera de joia i comunitat.

La celebració va ser encara més dolça amb l’arribada del Pastis d'aniversari. Una magnífica obra d’art culinària que reflectia l’esperit de la colla i l’alegria de l’aniversari. Tots vam gaudir d’aquest deliciós postre, que va ser el complement perfecte per a la festa.

El bar va ser un punt de trobada on es van compartir rialles, històries i brindis. Gràcies als torns de bar organitzats, tothom va poder gaudir de la festa mentre es garantia un servei eficient.

Vull agrair a totes les persones que van col·laborar en la celebració. La vostra dedicació i esforç en la coordinació, el muntatge i desmuntatge, i els torns de bar van fer possible aquesta gran festa. Sense la vostra ajuda, aquesta celebració no hauria estat possible.

Finalment, vull expressar la meva gratitud a tota la colla. La vostra passió i compromís són el que fa gran aquesta colla. Continueu fent castells, continueu fent història. Felicitats, Carallots!

Felicitats, Carallots!

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb Castellers de Rubi i Sant Adrià.

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Diumenge 20 d'Octubre Diada a Sagrada Familia

Diumenge 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+info



Entra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes