ÚLTIMES NOTÍCIES

Una diada calorosa ens esperava a la Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat. Ens vam trobar al davant de la plaça de l’Ajuntament amb la resta de colles participants en aquesta diada, els Castellers de l’Alt Maresme i els Encantats de Begues. No era la primera vegada que ens trobàvem a plaça amb aquestes colles, i sempre amb molt bona sintonia.

Abans de començar la diada, vam iniciar una cercavila, pels concorreguts carrers de Torrelles de Llobregat, junt amb les altres colles, els seus músics i els Grallers de Torrelles. Les camises taronges, vermelles i verdes omplien els carrers, i dirigien la comitiva cap al Parc de Can Sostres.

Nosaltres, els músics ens anàvem preparant per l’actuació; els grallers remullant la canya i els timbalers preparant els timbals. L’actuació va començar amb totes les colles fent els pilars de 4. Bé els Carallots amb 2 pilars de 4 molt especials, on els torrellencs de la colla van ser els protagonistes. Molt grans!!! Nosaltres els músics, estratègicament col·locats a la petita ombra de la plaça, que reduïa una miqueta la calor que feia sota aquell sol terrible. Tots els grallers i timbalers de les colles vam tocar a la vegada els nostres respectius pilars. Els Carallots 2pde4, els Maduixots 2pde4 i els Encantats pde4.

Bueno... els nervis del primer toc, ja m’havien passat i ens disposàvem a començar la primera ronda. La començaven els Maduixots amb un parat 4de6. Molt bona feina, també dels músics!! Ens tocava. Ens disposàvem a descarregar un 4de6, amb gent nova al tronc. Quan els segons ja estaven col·locats i els terços començaven a pujar, vam començar a fer ressonar les gralles a plaça, amb el toc d’atenció. Vam seguir la construcció amb el toc de castells de denominació carallota. El castell va pujar a bon ritme i quan l’enxaneta va fer l’aleta, el vam marcar amb un altre toc d’atenció. El castell es va descarregar sense problemes amb notes descendents fins al final, on hi vam fer sonar la melodia de sortida. Ens ha quedat força bé! Els Encantats de Begues van continuar la ronda amb un 3de6 genial.

La segona ronda, els Maduixots van fer un 4de6 amb agulla que va aixecar molts aplaudiments a la gent que es resguardava sota les ombres del parc. Els Carallots vam continuar la diada amb una altra construcció de 6, el 3 de 6, que també va permetre veure moltes cares noves a tronc. Les gralles i els timbals vam acompanyar el bon ritme del castell. La ronda la van finalitzar els Encantats amb un 2de6 èpic que després d’un crit de geni, es va seguir treballant fins al límit fins a descarregar-lo.

La diada anava molt àgil, amb les 3 colles per la feina. Segur que a les pinyes feia una calor insuportable. Així que la tercera ronda la van iniciar els Maduixots amb un 3de6 amb agulla, tancant una bona actuació dels Castellers de l’Alt Maresme. Els músics ens tornàvem a preparar, era el nostre torn. Els Carallots vam tancar l’actuació amb un magnífic 4de6 amb agulla. Els Encantats van finalitzar amb un 3de6 amb agulla, tancant d’aquesta manera una molt bona diada.

A la ronda de pilars, vam començar el Carallots amb el pilar de 5 girat... una nova modalitat, que va anar acompanyada d’algun crit reclamant un pis més.... Els Maduixots van finalitzar amb 2pde4 i els Encantats de Begues amb un pde4.

Per acabar vam tocar el toc de vermut, un clàssic al finalitzar les diades. I els castellers i castelleres també van ballar amb la polca amb la música festiva al finalitzar la diada.

Una diada àgil, calorosa, amb bon ambient, amb bons castells de 6 i sobretot,... amb bons músics!! I què dir d'aquestes pinyes, que es van portar com uns herois sota aquell sol abrasador...

I la colla ens va esperar a finalitzar de contar per poder tirar aquesta foto amb la Marea taronja desplaçada a Torrelles de Llobregat.

 

FacebookTwitterInstagramFlickrYouTubeMailRSS Feed

Actuacions:

 PROPERES ACTUACIONS 2024

 

Dissabte 29 de Juny : Actuació a Rubi amb Castellers de Rubi i Sant Adrià.

Dissabte 6 de Juliol: Actuació a Santa coloma de Gramanet: amb SCG i L'hospitalet

Diumenge 21 de Juliol: Actuació a Sant Vicenç dels Horts. Festa Major. amb L'Arboç i Caldes de Montbui


Diumenge 7 de Setembre: Actuació a Sant Celoni amb Castellers del Montseny

Diumenge 20 d'Octubre Diada a Sagrada Familia

Dissabte 27 d’Octubre  Trobada de Colles del Baix Llobregat a Esplugues

 

Diumenge 3 de Novenbre: Actuació a Parets amb Parets, Gavà i Mollet

Diumenge 10 de Novembre: Cloenda Carallota amb L'Arboç Santa Coloma de Gramanet i Rubi

 

 

Destacats

ASSAIG CARALLOT

  • Vols fer castells? T'esperem!
  • Quan? Cada Dimecres de 19.30h a 22h i Divendres de 20h a 23h.
  • On? Centre cultural i cívic Virgínia Amposta.
  • Centre cultural i cívic Virgínia Amposta

+info


ESTABLIMENTS COL·LABORADORS 2017

+infoEntra

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Agenda

Great new costomer Bonus Bet365 read here.

Amb el suport de:

View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes